Vacaturenummer: 442

Humanitas Chatproject zoekt: Chatten met eenzame mensen.

Taakomschrijving

De chatvrijwilligers bieden dagelijks het luisterend oor/oog aan de mensen in een sociaal isolement. Vanuit eigen huis, laagdrempelig en anoniem, tussen 16:00 uur en 22:00 uur,

Begeleiding:Door coördinatoren

Werktijden:Tussen 16:00 en 22:00 in overleg.

Wij vragen

De vrijwilligers krijgen eerst een training aangeboden voordat zij aan de slag gaan. De training loopt gedeeltelijk via e-learning.

Tijdsbesteding: 4 uur per week
Soort werk: Hulpverlening
Publicatiedatum: di 17 jan 2012
Verloopdatum: wo 31 dec 2014

Over Humanitas Chatproject

Humanitas is een Nederlandse vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Humanitas staat voor een samenleving waarin plaats is voor iedereen en waarin mensen verantwoordelijkheid willen nemen voor zichzelf en anderen.
Humanitas verleent diensten op het gebied van zorg, welzijn en wonen aan met name diegenen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben om hun eigen leven op eigen wijze vorm te geven. De dienstverlening kenmerkt zich door wederzijds respect, gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Humanitas signaleert maatschappelijke behoeftes en neemt daarop initiatieven om een vernieuwend en toegankelijk aanbod aan activiteiten te ontwikkelen. Dat aanbod kan per plaats verschillen.
Bij Humanitas werken duizenden vrijwilligers en beroepskrachten in heel Nederland. Beide hebben, door hun specifieke inbreng, hun eigen waarde.

Lees meer

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Humanitas Chatproject.

Contactformulier Humanitas Chatproject

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.

CAPTCHA Image Nieuwe letters

Typ de letters in het plaatje over:


Nieuwe Vacatures

Hulp cliënte leren fietsen

Wij zoeken een vrijwilliger voor een jongedame met het syndroom van Down. Zij wil graag leren fietsen. lees meer

Communicatiemedewerker

Samen voor De Bilt is een kleine zelfstandige stichting die maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen... lees meer

Vrijwilliger Vogelopvang Utrecht

Vogelopvang Utrecht is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen helpen met het werk rondom de verzorging van de... lees meer

Creatieve, lieve en enthousiaste vrijwilliger voor de peuterspeelzaal

Voor onze peuterspeelzaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste, lieve vrijwilliger, die de leidster wil... lees meer

Vrijwillig in Actie De Bilt NieuwsbriefVolg ons op Twitter: